Betalen

Tarieven
De prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW. Het totale aankoopbedrag (inclusief BTW en eventuele verzendkosten) worden altijd getoond voor het afronden van de bestelling.

Hoe kan ik betalen?

Via iDEAL
Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Via PayPal
Door bij betaling te kiezen voor "PayPal" kun je via PayPal betalen. Wanneer je voor een betaling met PayPal kiest worden transactiekosten hiervoor in rekening gebracht. Deze bedragen 3,4% van de totale waarde van je bestelling. 
 
Bankoverschrijving
Wanneer je kiest voor bankoverschrijving dien je het totale bedrag van je bestelling over te maken op onze rekening. Zodra je betaling op onze rekening is bijgeschreven wordt je bestelling naar je verzonden.
Hieronder vind je onze gegevens:
 
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: NL22 RABO 0143846779  ten name van Pharma Results B.V.
BIC: RABONL2U
 
Onder Rembours
Het is ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Door middel van rembours heb je de mogelijkheid om je bestelling contant aan de postbode te betalen. Vanwege de extra kosten die deze betaalmethode met zich meebrengt geldt voor remboursbetalingen een toeslag. De kosten voor het versturen van een rembourspakket binnen Nederland hangen af van het formaat en het gewicht van de zending.Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een vraag over betalingen, bij wie kan ik deze stellen?
Wanneer je vragen hebt over betaling van je bestelling dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. 
Dit kan via e-mail: info@zelfzorgwereld.nl of via telefoonnummer 085-0021122 (werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur)