Zelfzorgwereld

Bij Zelfzorgwereld doen we iedere dag onze best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag horen we van jou wat jij van ons vindt. Doen we het goed of kunnen we zaken verbeteren? We vinden het heel fijn als je ons een beoordeling kan geven en aangeeft wat jou ervaringen zijn.
€ 0,00
Schrijf uw eigen beoordeling
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Goed advies
Ik heb veel last eczeem en al heel veel producten geprobeerd maar niets werkte goed. Van mijn huisarts heb ik een cortisonenzalf maar daar wordt mijn huid erg dun van. Daarom heb ik advies gevraagd bij Zelfzorgwereld. De drogist heeft mij goede informatie en advies gegeven. Hierdoor heb ik nu een crème die voor mij goed werkt.
Van: Gast | Datum: 15-3-2016 01:00
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Geweldige service
Ik heb twee tubes Excipial handcreme gekocht bij Zelfzorgwereld. Deze werden de volgende dag al geleverd maar de vervaldatum van de producten was erg kort. Ik heb gebeld en werd direct te woord gestaan door de drogist. Zonder veel vragen werd direct toegezegd dat ik twee nieuwe tubes zou ontvangen met een lange houdbaarheid. Ik heb deze zonder extra kosten ontvangen en dat noem ik geweldige service.
Van: Gast | Datum: 7-10-2016 02:00
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Snelle levering
Ik kreeg van mijn arts Actinica Lotion voorgeschreven. Maar omdat ik voor veel lotions allergisch ben wilde ik Actinica eerst proberen voordat ik de lotion zou kopen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij begrepen mijn probleem. Zij hebben mij toen gratis een monster van Actinica toegestuurd zodat ik het eerst kon proberen. Super service!
Van: Gast | Datum: 22-1-2017 10:35
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)