FAQ's Actinica Lotion

 
Hoe werkt Actinica lotion?
Actinica lotion voorkomt de ontwikkeling van diverse vormen van huidkanker. Het absorbeert, reflecteert en verstrooit UV-stralen, doordat het een combinatie van moderne licht-stabiele UV-filters bevat.
 
Hoe gebruik je Actinica lotion?
Actinica Lotion is verkrijgbaar in een praktische dosseerdispenser, waarmee je de juiste hoeveelheid Actinica lotion afmeet voor je huid. Pervierkante centimeter van de huid dient 2 milligram Lotion aangebracht te worden.
 
Wanneer en hoe vaak moet ik Actinica lotion aanbrengen?
Actinica lotion dient elke dag van het jaar, in de ochtend, op de huid die niet is bedekt met kleding te worden aangebracht. Dit is de beste bescherming tegen niet melanome huidkanker.
 
Kan Actinica lotion het risico op huidkanker verminderen?
Ja, een klinische studie toonde aan dat, bij dagelijks gebruik Actinica lotion de ontwikkeling van de actinische keratose (AK) en plaveiselcelcarcinoom (SCC) helpt te voorkomen.
 
Heeft Actinica Lotion bijwerkingen?
Er kunnen bijwerkingen optreden door één van de bestanddelen van Actinica lotion. Zodra je een irritatie van de huid ervaart, huiduitslag of een reactie krijgt die op zonnebrand lijken, moet je stoppen met het gebruik van het product en je arts raadplegen.
 
Plaats uw commentaar
Opmerkingen
20-9-2017 09:31
Moet je je handen iedere keer  na get handen wassen opnieuw insmeren?
20-9-2017 09:44
Actinica Lotion is een liposomale lotion. Dat betekent dat de lotion in de huid trekt. Daarnaast is de lotion waterbestendig. De handen hoeven niet elke keer na het wassen opnieuw ingesmeerd te worden. Dep de handen na het wassen droog in plaats droog te wrijven. Aangeraden wordt om na veelvuldig handen wassen de lotion opnieuw aan te brengen.