Over ons

Bij Zelfzorgwereld geloven we dat een goede gezondheid en lekker in je vel zitten de basis is voor een gelukkig leven. Daarom zijn wij continu op zoek naar producten die ook echt waarmaken wat ze beloven.
 
Wij bieden enkel producten aan waarvan wij vinden dat ze ook daadwerkelijk helpen gezond te worden of te blijven. Naast kwalitatieve producten kun je bij ons ook terecht voor objectieve informatie en advies over gezondheid en alles wat hierbij hoort. Of het nu gaat om zelfzorggeneesmiddelen, gezondheid of verzorging bij Zelfzorgwereld vind je het beste product voor jouw lichaam.
 
Zelfzorgwereld is een zelfstandige organisatie en is geen onderdeel van een cosmetisch of farmaceutisch bedrijf dat producten produceert.
 
 
 
Tel.nr.:    085-0021122 
 
Zelfzorgwereld
Reitscheweg 1-7 (unit 5)
5273 BX 's-Hertogenbosch
 
Zelfzorgwereld is aangesloten bij Webshop Keurmerk, veilig en betrouwbaar winkelen op internet 
 
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 5.000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. 
 
 
  
 
Zelfzorgwereld is een door de overheid erkende verkoper van geneesmiddelen 
  

 

 

Zelfzorgwereld staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder KvK-nummer: 17227378 | BTW nummer: NL8201.16.646.B01