Wanneer en hoe breng ik Actinica lotion aan?

Voor een optimale bescherming dien je Actinica Lotion elke ochtend aan te brengen op de lichaamsdelen die worden blootgesteld aan UV-straling en die niet door kleding worden bedekt.

Breng Actinica Lotion ongeveer 20 minuten voordat je naar buitengaat aan. Dit geeft je huid de tijd om de lotion op te nemen.

Wanneer je veel zweet, veel in de zon bent of langdurig in het water bent geweest is het voor een optimale bescherming het beste om Actinia lotion na 4 uur nogmaals aan te brengen.

Actinica Lotion dien je het hele jaar door gebruiken. Dus ook in het najaar en de winter. In een klinische studie is aangetoond dat Actinica Lotion het ontstaan van actinische keratose en plaveiselcelcarcinoom helpt voorkomen als de lotion elke dag wordt gebruikt.

Hoe breng je Actinica lotion aan:

Breng Actinica Lotion aan vóór blootstelling aan de zon en voordat je andere cosmetische producten gebruikt zoals dagcréme. Laat Actinica Lotion eerst in de huid intrekken voordat je andere cosmetische producten aanbrengt.

Zorg dat je altijd de juiste hoeveelheid Actinica Lotion gebruikt om de huid optimaal te beschermen. Actinica lotion is verkrijgbaar in een pompdispenser. Elke pompdosering geeft een constante hoeveelheid Actinica Lotion, zodat je altijd het product in de juiste dosering gebruikt. 

Hoewel Actinica Lotion urenlang een zeer hoge bescherming biedt, is het belangrijk dat je je huid niet te lang blootstelt aan de zon. Bij correct gebruik voorkomt Actinica Lotion schade aan de huid door UV licht. De lotion mag echter niet worden gebruikt om langer in de zon te kunnen blijven.

Lees meer over Actinica Lotion.

Plaats uw commentaar